Ik help je op weg terug naar een GOUD leven!

Je hebt een prima leven, een prima baan, een prima vriendenkring. Maar is prima nou echt wat je wil? Je mist vrijheid qua tijd, vrijheid om je mening te delen, vrijheid om kleding aan te doen die je eigenlijk aan zou willen doen, vrijheid om NEE te kunnen zeggen tegen die verplichte verjaardag van je neefje.

Je wilt toe naar je droomleven.

Een leven waarin

-> Je elke dag geniet van wat je doet-> Je geniet van met wie je bent-> Je geniet van waar je bent-> Je het zelfvertrouwen hebt om te zeggen waar jij voor staat.-> Je alleen nog maar doet wat jou energie oplevert -> Je je niets aantrekt van wat anderen zeggen of wat jouw angst je ingeeft

Check This Out

Wat mijn klanten zeggen over mij

Bij Daniëlle heb ik altijd het gevoel dat niets vreemd of fout is. Hierdoor kan ik mijn échte gevoel met haar delen, ook omdat ze een heel goed luisterend oor heeft. Vervolgens weet ze altijd de juiste vragen te stellen welke je doen laten nadenken en waardoor je zelf tot je eigen conclusie of advies komt. Dat vind ik enorm waardevol. Ook stimuleert ze me om te doen wat ik wil en waar ik me goed bij voel zonder daarbij altijd rekening te houden met wat andere mensen willen.

YvonneTeamleider HR

Ik heb geleerd om momenten voor mezelf te nemen om na te denken over de toekomst en mijn huidige omgeving. Steeds meer heb ik door hoe ik veranderd ben in bijvoorbeeld ‘nee’ durven te zeggen, duidelijk te zijn in waar ikzelf zin in heb en mij open te stellen over mijn gevoelens. Het gesprek aangaan, durven te vragen en soms dingen af te wijzen en niet onzeker zijn over wat iemand daar dan van zou vinden. Ik weet zelf niet goed hoe ik precies kan vormen waarvoor ik sta maar ik vertrouw erop dat jij steeds weer wat opbrengt waardoor we op de belangrijke onderwerpen blijven focussen en nog meer stappen kunnen maken.

N.

Ik heb geleerd dat niks te gek is, dat ik meer voor mijzelf moet/mag opkomen en door de cirkel van invloed toe te passen mij minder druk moet maken over dingen waar ik geen invloed op heb. Onze sessies hebben mij antwoord gegeven op de vragen die ik had m.b.t. werk en als mens, wie ben ik nu echt en wat past bij mij? Ik denk dat ik meer over mijzelf heb geleerd en dat is mij erg dierbaar. Ik merk dat ik veel antwoorden en rust heb gekregen, zelfs als ik niet eens wist dat ik het zocht.

M.
Daniëlle Geerling

Ik haal mijn energie uit mensen helpen te vinden wat ze willen in het leven.

Jarenlang leefde ik van afspraak naar afspraak, zonder pauzes en kon ik nergens nee tegen zeggen. Ik ging maar door en door, iedereen tevreden houden behalve mijzelf. Mijn lichaam stopte ermee, een burnout. Ik wil nu mijn ervaringen en lessen overbrengen naar mensen die nu te veel hooi op hun vork nemen, veel te druk zijn en nergens nee tegen kunnen zeggen. Die niet weten waar ze nou ECHT gelukkig van worden.

Sta jij jezelf in de weg om écht je droomleven te leven? Ik begeleid je graag bij het vinden van een oplossing.

Door samen aan de slag te gaan kunnen we alle onderwerpen die jou tegenhouden aanpakken en ervoor zorgen dat je hier niet meer mee hoeft te dealen.

Boek een kennismaking!

Onzekerheid

Je durft niet te geloven in wat je kan en wie je bent.

Weinig energie

Jouw leven is druk druk druk en je bent helemaal OP.

Wie ben ik?

Je weet niet waar je voor staat en wat belangrijk is voor jou.

Prestatiedruk

Je voelt de druk om te blijven presteren en je kan dit niet meer aan.

Geen toekomstvisie

Het is niet duidelijk voor jou waar je heen wil in je leven, werk of relaties.

Keuzestress

Je weet niet hoe je belangrijke keuzes moet maken over jouw leven.

Vind een passend pakket

1 losse Inner Journey

Een diepgaande meditatie om naar binnen te keren en het antwoord te krijgen op al jouw vragen.

€125

1-op-1 coaching 3 maanden

In het drie maanden programma gaan we tijdens 6 sessies aan de slag met het vaststellen van intenties. We brengen jou binnen 3 maanden naar een leuker leven waarin je weet wat jouw volgende stappen zijn.

€749

Huur mij in als Key Note speaker

In mijn lezing vertel ik het publiek hoe zelfliefde werkt en wij onszelf meer kunnen waarderen..

€ afhankelijk van tijd, locatie, enz.