“Jouw Business, Jouw Keuzes, Jouw leven, Jouw relaties”

Zin om een drankje met mij te doen?

Om de week op woensdag kun je een half uur van mijn tijd claimen om samen een drankje te doen! Je mag deze 30 minuten zelf invullen hoe jij wilt, serieus, gezellig, praten, mediteren, een businessplan maken, je cv doornemen; JIJ bepaalt!

Waar kun je dit voor gebruiken?

  • Om te kijken waar je nu staat en welke uitdagingen je nu hebt
  • Om te overleggen & mij specifieke vragen te stellen
  • Om meteen te zien waar jouw kansen liggen
  • Om eventjes je ei kwijt te kunnen bij iemand
  • Om een gezellige middag te hebben
  • Om samen een focusuurtje te hebben
  • Om mij te leren kennen
  • Om van mij te horen welke stap je direct kunt gaan doen om jouw leven nog leuker te maken.

Voor wie is dit?

Iedereen, of je nu op zoek bent naar een coach, gewoon even wat vragen wilt stellen, zin hebt in een gezellige middag met iemand of als je ondernemer bent en samen wilt sparren; Pak je drankje uit de koelkast en heb een gezellige middag met mij.

Wat kost dit?

€0, helemaal gratis. Ik wil echt vanuit mijn hart nieuwe mensen leren kennen en op weg helpen. Plan het wel zo snel mogelijk in, er zijn maar weinig spots beschikbaar!

Yes, plan mij in!